юни 27, 2022

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/cefules/public_html/prepress/wp-content/themes/morenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Книги

В цената на книгата влиза подготовката й за издаване – тя е еднаква, независимо дали става въпрос за хартиено или за електронно издание. Включва редактиране, предпечатна подготовка (коригиране, форматиране, страниране), изработка на корица, ISBN номер и вписване в Националния регистър на издаваните книги в БългарияПри издаване на e-book в цената влизат два формата – PDF и e-pub. При договаряне на издаване на книга на хартиен носител можем да ви предоставим оферти за отпечатване.

Ориентировъчно цената за редактиране и предпечатна подготовка за електронна книга от 100 страници (около 50 страници формат А4) можем да пресметнем така: цена за редактиране и коригиране – 75 лв., цена за предпечатна подготовка – 90 лв., корица – 50 лв. Всичко цена: 215 лв. (приемаме, че на една страница формат А4 се събират ориентировъчно 2 200 знака (без интервалите). За окончателни цени трябва да ни изпратите вашата творба на e-mail: itsirovska@gmail.com, след като сте се свързали с нас. Сроковете също ще се договорят впоследствие, като имате предвид, че за горния пример ориентировъчното време, което ще ни е нужно, е 10-12 работни дни.

При сключване на договор за дългосрочно сътрудничество с други издателства за предпечатна подготовка на техни книги, заплащането се договаря.

За конкретни оферти и други услуги изпратете запитване.