юни 27, 2022

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/cefules/public_html/prepress/wp-content/themes/morenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ако сте автор

Ако сте български автор и търсите вариант да издадете книга, можете да ни изпратите кратка информация за себе си и за творбата си, под формата на резюме – какво представлява като жанр, главни герои, изразни средства, послание и т. н., както и откъс (2-3 страници). Нека запитването ви бъде придружено с достатъчно информация, за да можем бързо да разберем и да ви кажем какво можем да направим за вас. Приветстваме издаването и налагането на български автори, защото сме убедени, че сред нашите писатели има такива на световно ниво.

В ИК „Ням свят“ мислим, че книгоиздаването трябва да става професионално, със стремеж за високо качество на книгата както откъм художествени достойнства на текста, така и от гледна точка на външния й вид.

Знаем, че има български автори, на които можем да сме полезни и сме готови за това.

Мислим също, че дори да сте автор, притежаващ солидна езикова подготовка и умения за писане, винаги е възможно да пропуснете, да недоогледате или да подцените елемент от съдържанието, структурата или езика на текста. Защото гледната ви точка е от страната на създаващия. Редакторът е непредубеденият страничен поглед, който се поставя както на ваше място, така и на мястото на читателя. Професионалната му нагласа е да вижда и „усеща“ езиковите недостатъци и да ви предложи вариант, който по-добре би пресъздал основната идея и реализация на вашата книга от гледна точка на възприемащия я като читател. Разбира се, последната дума за вашата книга е ваша.

Още информация какво можем да направим за вас може да получите тук.

За издадени от ИК „Ням свят“ (и „Пи Ар Ви – рефреш вижън“) книги може да прочетете тук.